Posting Pertama

Standard

Piuhhhh, akhirnya nulis juga di blog ini. Terima Kasih buat temen2 yg membantu terbitnya blog ini. (Apa Coba?) Hahaha, tapi bener loh ada temen, yg ngebantu g supaya bisa publish secepatnya.
(Wink….wink…. sambil lirik2 ke samping). Nah temen itu dah g link di blog ini. Silahkan liat2 juga dah blognya. Monggo-monggo. Tapi yg paling berpengaruh sehingga kepingin bikin blog sih… yah ibu-ibu yg udah duluan bikin blog. Apalagi mengenai blog resep masakan, kue beserta gambarnya. wuiiiiiiii bisa bikin ngeces dah……

Nah gara2 itu juga jadi pingin bikin2 apa aja buat di tampilin n buat sharing sama rekan2 lainnya.
(Lagi semangat 45 nih ceritanya….. ) Kemarin aja sempet maksa misua pergi ke toko bahan kue buat beli bahan2 kue n sambil sensus pegawainya mengenai semua bahan yg ada di situ… wakaka… untung pegawainya ramah2…… Alhasil pulang bawa belanjaan 3 kantong, eh itu aja masih kurang, mampir lagi ke mangdu beli loyang pizza.

Sebelum ini gara2 temen jadi ikutan beli home bakery, udah tiap hari di coba terus bikin roti tawar, gagal terus, sampe yg ke empat kali baru sukses. (Trim’s Ching buat resep n dukungannya). Nah gagal terus ini ga bikin patah semangat, soalnya ada dukungan dari anak2 dan suami serta mertua. Jadi biar bantet tetep aja habis di makan hahaha jadi tambah semangat 90 dah buat bikin yg sempurna…..

Sempet juga bikin pizza tapi karena dadakan ga punya pan nya pake panci biasa trus manggang di kompor, hasilnya…… jangan di tanya… hangus bagian bawah….. Tapi sekali lagi suami nyemangatin, enak kok biar angus…… hehehe. Many Thanx to my dearest.

Emang bener kata orang2 kalo dah punya anak balita pasti dah jadi rajin bebikinan, ngotak ngatik perabotan dapur…..

Ok segitu dulu dah catatan perdana…. nanti kalo dah coba2 lagi baru dipost dah berserta fotonya.

In English

Phew finally this blog is written. Thanks to all my friend for helping me publish this blog. (Come on?)Hahaha, but is true there is someone help me for publishing this blog ASAP.
(Wink….wink…. look on side). N my friend blog page already link to my blog. Please see his blog page too. Welcome-welcome. But the big influence for making some blog page was all the mothers that already become pioneer for blogging. Especially blog about food recipe, cake recipe with beautifull picture, wuiiii the appetite will come to you.

So because of that I want to make anything that can be show and share with everybody. (In the mood story…hehehe). Yesterday I asked hubby to take me to the cake material shop to buy some and interview the staff about all material in the shop wakaka…. Lucky me all the staff being so nice. So finally I shop 3 bags, but that’s not all, we going to mangdu to buy pizza pan also.

Long before this, because of friend I bought home bakery machine, so I try to made basic bread everyday. Not good enough, after 4 times try finally success. (Thanx Ching for the recipe and support). But keep failure not makes me down, cause always have support from my kids, husband and parents in law. So although the cake not perfectly rise, its always eaten by my family. That’s is why I have 90 spirit to make it perfect.

There is chance makes pizza but because unexpectedly n didn’t have the pan use ordinary pan bake in the stove, the result……….. don’t ask…. there is burnt in the bottom. But once again my husband give me spirit, is taste good although it burnt…. hehehe. Many thanx to my hubby.

There is true that after having child, you must have desire to making something…..mess up in the kitchen.

Ok that’s is my first story, later if I got try another , I will post in here with nice picture.

PS…. Please forgive my bad english grammar and pronounce.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s