Tools That Helps

Standard

Tadi subuh sempet chating ama Ching’s, dia banyak nanya mengenai alat2 yg dipake waktu buat coklat… hihihi… Maklum ibu satu ini agak kuper tinggal di jepang.

Nah buat nutupin penasarannya di post dah gambar alat2 yg bantu g bikin coklat.

In English

Just early in the morning have chance chat with Ching’s, She asked a lot about tools that I used for making chocolate…. hihihi….. My fren became not assosiated by living in japan.

So for cover her curiosity, I posted picture tools that helps me making chocolate.

Enjoy!

PS : Once again please forgive my bad grammar and english, don’t be bored or dizzy…. wakaka biggrin

4 responses »

  1. >mba..mo tanya nih..aku pake alat ini kok coklatnya gak mau lumer ya…knapa ya mba? please help me donk…gmana nyairin coklat pake nih alat…thanks ya mbak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s