Diary Seminggu Yang Lalu

Standard

Seminggu yg lalu sempet bikin chocolate cup cake. Hiasan masih newbie… Dan sempet coba bikin mie ramen nyobain resep di salah satu blog milik Dapur Mami Stella. Lumayan juga hasilnya. Di blog itu banyak loh resep2 yg menarik. Oh yah saya juga bikin choi pan juga, tapi kayaknya masih kurang bagus dah. Next time mesti coba buat lagi, soalnya ini salah satu makanan favorit. Nah biar ga penasaran, fotonya di tampilin dah. lol

Kemarin nyokap ultah yg ke-69. Bersyukur banget dah nyokap tetep sehat n semangat. Happy B’day mother. Kue ultahnya, kue tart talas ungu yg terkenal dari Eaton hadiah dari koko dan soso. Nah kalo dari saya yah di ajak makan ke restoran The Grand Duck King di Grand Indonesia lt 3A. Selain nyokap mang suka sama masakan chinese, kebetulan juga lagi ada program lucky dip dari citybank.(‘Licik’ Mode On mrgreen). Sayangnya hari ini ga lagi lucky banget dah! Cuma dapet disc 25%. Anyway yg penting nyenengin nyokap.wink(Ceileeeee, kesannya sayang nih ye?hehehe)lol. Makanan yg lumayan enak sih Tim Ikan Kerapu, Mun Tahu Siram Saus Kepiting dan Keong Macan Saus Singapore.razz Trus puding alpokatnya enak tuh sampe diabisin ama anak2.cry
Hehehe anyway everyone happybiggrin

Habis itu mampir ke Fun World biasa kunjungan rutin anak2 main ‘mobil goyang2’ bilangnya. Nah Fun World yg di GI ini lumayan menarik banyak ride yg baru. Dan sistemnya mirip sama Time Zone jadi mesti beli Fun Card perdana dulu yg bisa diisi ulang. Pertama kali anak2 coba main kereta yg tracknya lumayan panjang. 1x main kena charge 10 ribucry 2 anak jadi 20 ribu dah. Tapi lumayan juga sih muter 4x. Abis itu main mobil yg jalan di track nah yg ini saya ga liat harganya.redface
Abis itu Ryan anak saya yg pertama main mobil tubruk, adiknya ga mau ikutan takut katanya. 1 anak kena 10 ribu juga. Tapi lumayan melatih reflek anak, karena disini anak harus injek gas baru mobil jalan. Anak2 mang hobby banget sama mobil, mainan mobilnya dah banyak dan kalo jalan2 pasti sepanjang jalan perhatiin mobil2 di jalan. Di Fun World tadi masih banyak wahana lainnya yg menarik buat anak SD, soalnya anak2 masih playgroup jadi ga semua dah di coba. Ada Bianglala Mini, Carrousel, Gajah Beledug mini, Kano mini, Flying cycle dll. Saya ga inget julukan yg dikasih sama Fun World tentang wahana yg ada, jadinya saya kasih sebutan yg umum aja, mohon maklum. hehehe eh di lantai 5 juga ada Fun World yg mirip sama Time Zone banyak game ketangkasan.

Setelah itu mampir dah di Burger King beli Burger buat bekal pulang. Sambil ke parkiran mampir ke lokasi ‘Air Mancur Menari’. Liat sebentar trus si Raymond sang adik minta pulang karena takut katanya. Yah udah kita pulang dah, sambil antarin popo ke wihara buat kebaktian rutinnya. Mall Grand Indonesia cukup luas, dan interiornya menarik. Butik yg ada juga lengkap, ada Seibu Dept Store dan Food Court serta Food Mall supermarket. Toko Buku ada kinokuniya. Bioskop yah so pasti Blitz! Mall ini berliku2 terus terbagi dua bagian, sayap timur dan barat. Kalo dijalanin semua pegel juga kali yah?rolleyes

In English
Last week, I have made my first chocolate cupcakes, but for the topping was still not very well. And I also tried to make ramen noddles, recepies from Dapur Mami Stella’s blog. The results was not bad, it’s delicious actually. And there are many more interesting recepies from Mami Stella, if you visit her’s blog. By the way, I made Choi Pan cake too, but it’s dough was too many flavour, so it’s skin was a bit hard. I will try again next time, cause his cake is one of my favorite. I show the photo. hehehe.

Yesterday was my mom’s 69 birdthday. I’m very thankfully that my mom is still healthy. Happy B’day Mother. The B’day Cake are famous purple taro, Eaton Cake from yg brother n sis in law. From me was lunch at Grand Duck King restaurant at 3rd floor Grand Indonesia. Besides my mother like chinese food there also have lucky dip program from citybank. “Tricky Mode Onlol“. Too bad this not lucky enough, we only got 25% discount. Anyway makes may mother happy. (Look Like loving care daughter biggrin) Overall the food are delicious. Steam kerapu fish, mun tofu with crab sauce, tiger snail singapore sauce. Also delicious avocado pudding, which are finished by my kids. Hehehe anyway everyone happy.

After that we go to “Fun World” like usual my kids routine visit. Playing “Rocking Cars” they said. This fun world is very excited there are many new ride. Payment system are likely time zone you must buy prime card first then you can refill. First my kids try the track train with fair track. It cost 10 k for 1 kids, so it’s got me 20 k cry. But not bad they got 4 times turn. After that ride tracking cars, but this I didn’t notice the price.redface

Then Ryan riding slamming cars, but his brother didn’t dare. It cost also 10 k for 1 kids. It’s good for kids reflex trainning, cause it must stomp the gas pedal for movement. My Kids are really likes cars, car toys they have are many. And if on the road they always watching cars all the way. At Fun World there are many ride for junior kids, my kids are still kinder so they not ride all of the ride. There was mini rainbow, carousell, flying plane, mini kano, flying cycle etc. I didn’t remembered all the name for the rider, so I given the general name that already known. Please be understanding wink. At 5Th floor there are also another fun world with many skill games like time zone.

Then we stop by at burger king, buy some for bringing home. Along to the parking we stop by to see dancing fountain. But it’s just for a moment, cause my latest child asking for go home, because he was frightenned. So we going home and also drop my mother to the Buddhist monastery for her routine visit. Mall Grand Indonesia are big enough, and with interesting interior. Have many boutique. Seibu, Food Court and Food Mall Supermarket. Also there was Kinokuniya books store. Cinema? Blitz Megaplex for sure. This mall have a curve road, are divided with two sections, East Wing and West Wing. If we walk through all the mall, must be exhausted. biggrin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s