First Task : 1# Tahu Isi

Standard


idea Ide ini awalnya dari keisengan saya dan Ching’s , niatnya biar blog kita berdua makin rajin update n banyak isinya. Juga biar tambah semangat bikin apa aja. biggrin Makanya kita adain tugas2 buat sesuai resep… Nah yg pilih resep boleh siapa aja or gantian…. Abis itu di foto n di laporin dah di blog masing-masing. Syaratnya resep itu mesti belon pernah di buat oleh peserta, n waktu 1 minggu dari resep yg udah di setujui. razz

Nah tugas pertama si Ching’s pingin buat tahu isi… di jepun jarang ada tukang gorengan (hehehe) lol. Tapi coba buat juga lah, soalnya saking banyaknya tukang gorengan di Indo, ga pernah buat tahu isi sendiri. smile Resep kita contek dari Dapur Bunda1 dan Dapur Bunda2. Enak, pake tepung beras jadi waktu abis goreng renyah n gurih karena pake santen juga.

Trus tadi di kantor dapat jatah Pisang tanduk dari Boss katanya sih kiriman dari Lumojang. Tuh pisang gede2 dah. ambil 3 batang. Trus di goreng dah di rumah, taburin keju dikit, lumayan jadi selingan. biggrin

In English

First Idea is for fun, the purpose is for making us fill up n frequently update our blogs. And for spirit making anything. biggrin The task is do like recipe…. Choosing recipe could be anybody or subtitude…. After that take a picture n write in your private blog. With condition the recipe must be new n never be trying by participant n the time limit is 1 (one) week after agree recipe.razz

So for the first job Ching’s want to make soybean curd with filling…. at japan rarely meet Mr. Fried razz. But I try to make also, because in Indo there is too many Mr. Fried, so I never making myself.lol The recipe we copy cat from Dapur Bunda Blog’s. Yummy, with rice flour so it’s making crunchy salty n cripsy cause it’s use coconut milk.

Today at the office my boss give me 3 pcs headshot banana from Lumojang he said. The banana is big so at home I fry it making fried banana and sprinkle it with cheese. Not too bad for desert. lol

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s