Bobo Fair

Standard

Hari ini kunjungan ke bobo fair di Senayan. Ini yg kedua kalinya kita pergi ke bobo fair, setiap liburan anak sekolah pasti ada acara ini. Yang kali ini lebih lumayan, soalnya anak2 dah gede dah bisa ikutan games yg diadain.biggrin

Sponsor terbesar kali ini Dancow, banyak free susu di cup setiap booth dancow. Lumayan wink, anak2 juga ikutan games di booth dancow. Ada chalenge cari pisang di lokasi maze, chalenge ketangkasan, chalenge otot, chalenge konsentrasi, dan chalenge art. Ini untuk anak 4 tahun keatas, di booth dancow yg lain ada juga chalenge untuk dibawah 4 tahun.
Lumayan memupuk keberanian anak, kayak yg chalenge ketangkasan awalnya hanya Raymond yg main, tapi setelah melihat adiknya main, Ryan ikutan minta juga. biggrin Bahkan sampai yg tidak di sangka ikutan panjat tebing! Bangga saya (kayak iklan aja).lol

Padahal tadinya buat masuk pintu senayan aja kita kena antri hampir 2 jam, anak2 dah bt banget. Untungnya setelah masuk kebayar tuh!razz

Sayangnya bobo fair kali ini kurang booth makanan, jadi kalo kita yg ga bawa bekal bakal kelaparan. Khususnya orang tua. Tahun depan mesti siap bekal sekeluarga nih!

Malamnya kita tebus kelaparan kita dengan makan di kepiting CAK GUNDUL kelapa gading! Asik!

In English

Today our family visit bobo fair at senayan. This is the second time we go to this event, it’s always on kids holiday. This time my kids can participate on the games.biggrin

The big sponsor is Dancow, there is many free milk in every booth of Dancow. Coolwink. My kids play games at dancow booth also. There is banana chalenge in the maze, speed chalenge, muscle chalenge, concentration chalenge and craft n art chalenge. This is for 4 th year old kids, in another booth there also games for under 4 th year old kids. It’s good for showing courageous, like speed chalenge, in the first only my Raymond play this game, but after watch his brother play, Ryan also wants to play. In fact we didn’t expect they also want to play climbing!biggrin How proud I am! (Just like commercialbiggrin)

Too bad this time there are less booth of food, so if we didn’t bring food like us, we will get hungry. Especially parents. Next year we will bring food for whole family.

At night to provide our hunger we eat at kepiting Cak Gundul Kelapa Gading. Yummy!razz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s