Task # 4 Beef Stroganoff

Standard

Tugas kali ini pilihan peserta baru, Henny. Yang di pilih tuh masakan dari negara amerika. Mengenai rasa semua peserta ga tau dan belum kebayang, cuma kalo di liat dari resep mungkin agak manis. Yang unik dari resep ini dengan adanya pemakaian mustard, jarang banget loh masakan pakai mustard biasanya paling di hotdog aja. biggrin Resepnya di ambil dari resepmami.com.

Daging sapi pakainya daging has dalam iris tipis, cost 15 k, mustard 17 k lebih, susu ultra plain 3,5 k dan jamur 3 k + lain – lain pelengkap sekitar 3 k. Dari foto sih memang kurang menarik, tapi rasanya unik dan enak juga di lidah…..razz Suami juga suka, apalagi rasanya yg gurih, manis, berbau arak merah dan mustard. Wah mewah dan tidak terbayangkan dah rasanya. Jadi ga usah jauh-jauh ke Amrik buat cobain..lol

In English

The #4 task was picked by Henny the new comer. She was choose american cuisine. All the participant didn’t know and can’t imagine what taste of this recipe, but by looking at the recipe taste must be a little bit sweet. Uniquely this recipe using mustard for flavour, where usually used for hotdog only. biggrin The recipe was from resepmami.com.

Using Soft Beef that always use for japanese cuisine, cost 15 k, a bottle of mustard cost over 17 k, ultra plain milk 3,5 k, champignon mushroom 3 k + other ingredients about 3 k. Facing the picture maybe can’t interested, but the taste was unique and delicious…..razz My husband liked it, especially salty crisp, sweet taste, red wine and mustard sense. Wow so fancy taste and can’t imagine. So did’nt have to visit uncle sam country to taste this food. smile

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s