KY BBQ Nite

Standard

Ada undangan baik hati dari salah satu teman SMP dulu, buat rayain sin cia dengan bbq rame-rame di rumahnya tanggal 31 January 2009 lalu. Wah kapan lagi dapat undangan? Ikannya pun sudah tersedia tinggal di bakar saja. Akhirnya acara di bikin swasembada, apa tuh… hehehe semua yg dateng mesti bawa sesajen buat tambah makanan di BBQ.

Nah akhirnya kekumpul dah semua bahan, ikan, jagung, sate ayam, baso campur, sambal terasi dan bumbu ikan bakar. Ga ketinggalan saus sambal dan kecap manis. Minuman juga dari para tamu yg bawa. Ikannya gede banget, ada baby tuna, kakap dan lamadan katanya… aneh juga nama ikannya, tapi itu ikan yg paling enak rasanya mirip ikan ayam-ayam. Hasil bakarannya sip dah…. Dan karena saking banyak ikannya akhirnya yg masih mentah di bagi-bagi ke tamu… sip dah diundang dapat goodie bag pula.wink Sate ayam juga enak sekali, begitu juga jagung bakarnya. Sukses banget bbq kali ini

Abis bbq kita ngobrol dah sampai midnight sambil nostalgia, hehehe dah lama jarang ngumpul lepas gini. Peserta sih ga banyak tapi lumayan rame juga. Waktu kita ngobrol eh ada undangan menarik lagi, diajak nginep di puncak gratis!!! Wow dapat rejeki lagi, tinggal atur event lagi aja. Asik bakal ngumpul2 lagi…….biggrin

In English

There is invitation from one of our junior high school, for celebrate Chinese New Year with bbq at his home at last January 31,2009. Wow when will you get invitation like that? Fish also already prepare and ready to roast. Finally the event became individually, whats that…. hehehe everybody who’s came must bring something for adding food at BBQ.

So there is fish, corn, chicken satay, mixed meatball, terasi chilli and fish roast spice. And also chilli sauce and sweet soy sauce. Soft drink also from guest. The fish was so big, there is baby tuna, snipper and lamadan he said…. weirdo names for fish but that was fish with delicious taste like chicken fish. Roast fish was very delicious…. And cause there is so much more for raw fish so it’s been giving away to guest…. good we’ve got goodie bag also.wink The chicken satay also delicious so the corn. This time bbq was a big success.

After bbq we have a little chat till midnight having memorys talking, hehehe it’s been long we have free chat like this. Guest was not much but pretty merry also. When we chat there is another interesting invitation came, to stay over at puncak for free !!! Wow got a lucky again, just arrange another event. Cool we can be gather again……biggrin

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s